Tuesday, 23 April 2013

Lagi kisah spender yang tak ingin kita lihat




Seluar Dalam Elvis Presley Akan Di lelong


Seluar dalam berwarna biru terang dan mempunyai sedikit kesan kotoran ini, telah dipakai oleh penyanyi legenda iaitu Elves Presley ketika mendiang mengadakan konsert pada tahun 1977, tahun mendiang meninggal. Seluar dalam ini diperolehi daripada bapa mendiang, iaitu Vernon Presley dan seluar dalam ini akan dilelong di Stockport, Cheshire. Bapa mendiang berminat untuk melelong seluar dalam milik mendiang untuk menyambut ulangtahun kematian mendiang Elvis Presley yang ke-35.




Dijangkakan seluar dalam Elvis ni mampu meraih hasil lelongan sehingga 10K pound sterling convert kepada RM (49,664.75) fuyooo...masyukkkk tuuuu....ade ke sesape yang dah hilang akal nak beli spender ni...eeii geli geleman teman di buatnye...berdiri bulu betis teman yob oiii..


Tapi  teman idak le heran dengan puak2 otak udang ni, pasai lelong melelong ni diaorang memang pakar, sebabnya dulu dia orang penah cakap yang kalau diaorang ni menang dalam PRU, dema akan lelong KLCC, Litar Sepang, sampaikan Putrajaya pun dema nak lelong, bagi dema semua tu membazir duit rakyat..konon nye la. Tapi sekarang ape dah jadi? dok sibuk berebut nak pegi Putrajaya, sikit2 nak tawan Putrajaya. Ape punya otak udang le korang semua ni, lepas tu dok bercakau sesama sendiri lak tu..satu kawasan Parlimen atau DUN dok ada 2 calon orang2 sendiri...wooiii malu la woiii drop water face sendiri. Ni semua gila kuasa nak dapatkan projek sana sini, rakyat yang merana.


Depa ni spesis yang suka melelong barang2 contohnyerrr...macam kat bawah ni...

Nota Anuar kepada Wan Azizah dilelong pada harga RM 50,000.00 
  
Topi nelayan Hadi Awang dilelong pada harga RM 17,000.00


Tongkat Ni Ajis dilelong pada harga RM 12,000.00




Agak2 kome le berapa harga benda terancam kat atas tu? teman tak tau le pulak dia ni peminat Elvis Presley,rock n roll jugak orang tua ni (tapi kat dalam video aritu bukan rock n roll lagi...dah macam stim roll je teman nengoknya)

Tapi kalau terjual le benda terancam kat atas tu, lepas ni unit amal PAS tak payah lagi dok usung tin milo ke hulu ke hilir dok mintak derma kat orang ramai masa ceramah diaorang, pasainye duit hasil lelongan benda terancam ni dah cukup untuk tampung  belanja masa PRU13 nanti..heheheheheheh....



So pada Aishah (janji manis mu) dengor lerr lagu kat bawah nii...bukannya apo, kalau kau monang la(tu pun kalu tak hilang deposit la)..eden raso2 la bertambah sawan laei jando yang sorang lagi tu..eden bukan nyo apo kesian kek dio, pasai tak jadi calon, cuma tunggu jadi calon bini jo kek lobai2 PAS tu derrr.
Layannnn...

video

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...