Tuesday, 7 August 2012

Kantoiiii Manusia Dua Alam (Human Amfibia)

WOW!! Cantik tak gambar nie?? Astagfirullahala'zim...bulan puase yop!!!

 

Teman idak ler nak kurangkan pahala puase miker..
Teman nk kongsi citer pasal 'minah' kat atas ni sebenor nye lelaki.
Tak jauh pun, tempat yang biasa buat Al-Anuwar Al-Juburi selalu pi..Thailand ler. 

Nama famous model ni Nong Poy. Nama betul dia Treechada Petcharat. Dia buat pembedahan tukar jantina pada umur 17 tahun. Sebelum tu nama dia Saknarin Marnya. LGBT kat Thailand memang takde masalah. Itu memang kesukaan Al-Anuwar Al-Juburi.

Saknarin Marnya
Yang Teman nak citer hari nie pasal ada lagi manusia yang nak ikut-ikut budaya LGBT nie kat Malaysia. Walaupun bukan secara fizikal, tapi secara 'alam maya' melalui Facebook. Diri tu lelaki tapi bila masuk facebook jadi perempuan pulak.. nak lagi best, boleh pulak kantoi bodoh tu.

Sebut pasal kantoi, sapa lagi kalau bukan puak-puak pembangkang ler. Lagi pulak yang kat 'Lowest Ranking' tu kalau bukan Puak-Puak PAS.

Baru-baru nie Teman berkesempatan singgah Bandar DiRaja Muar, Johor tu. Buke puase Mie Bandung, Satay & Air Sirap Bandung memang sedapp!!

Depa dok citer ada satu facebook Group Anak2 Muar. Klik -> https://www.facebook.com/groups/anakanakmuar/


Owner dia gunapakai nama cantik, Noor Hidayah. Klik link nie kalau nak tengok -> https://www.facebook.com/noor.hidayah.370515



Profile gambar memang ayu cun melecun menampakkan seorang wanita tulen..tapi bila tengok ayat-ayat pernyataan kat 'Wall' dia menunjukkan dia tu sebenornye lelaki!!!

Lebih kantoi lagi bila kat fb dia, boleh pulak join venture dengan Parti PAS. Tapi ramai ahli dalam group ni semuanya orang UMNO / BN. Setahu Teman, kawasan Muar atau Negeri Johor nie kubu kuat UMNO / BN.

Nampak sangat puak PAS nie udah terdesak nak raih sokongan orang muda melalui 'alam maya' atau facebookers. Caranya, bila ramai orang Muar join group tu, menjelang PRU kelak, mereka ini akan mainkan isu-isu pembangkang / kutuk Kerajaan kat Group ni sebagai tempat memancing undi / berkempen melalui facebook.

Puak PAS ooii..ini cara lama la weii..lu buat, lu kantoi bodoh pulak tu bro!!! Dah ler Admin lelaki, tp nak mengaku perempuan!! ni la budaya LGBT ajaran Ostat Al-Anuwar Al-Juburi tu..
 
*Orang-orang Bandar DiRaja Muar dan Seluruh Rakyat Negeri Johor, sila sebarkan!!!


apapun:
PAS PISS PUSS BODOH
DAP BANGANG
PKR GAMPANG!!!!!!

13 comments:

  1. salam tuan
    saya fren dgn hidayah ni, setahu saya dia dia promo grup anak2 muar dan tidak bercerita tentang politik dalam grup yg dia sertai... pegangan politik beliau tidak kelihatan dgn jelas walaupun nmpk dia bersahabat dgn pembangkang. saya sedang menghubungi beliau utk kesahihan cerita ini kerana saya tidak pasti samada benar dia lelaki atau perempuan, saya sendiri tidak pasti posting yg bersifat kelakian yg tuan maksudkn... kita tunggu jawapannye nnt k... saya pun nx kepastian jugak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. bodo...bodo.....

    ReplyDelete
  3. bulan puase x bek fitnah2....cer tunjuk bukti yg nur hidayah tu lelaki.....

    ReplyDelete
  4. hi BN/UMNO.. mcm takot je PAS pakai FB... korg pakai TV3 leh je kan...

    ReplyDelete
  5. Hidayah fake..mmg pengecut..kalo dia benar nape dia delete post saya kt page tu,siap block.so,dah nmpk mmg dia penipu!bln ramadhan bykkn amal la wei!!!

    ReplyDelete
  6. siyes ke dia ni lelaki?sy msuk gak group tu,tp sekejap je lps tu sy leave group.coz msa sy msuk tu tgh kecoh2 si hidayah ni dok tendang org kuar dr group..maki2 dlm inbox.

    ReplyDelete
  7. tlg wat report ke balai,kejesma anda amat dihargai,utk makluman skmm tgah siasat perkra ini

    ReplyDelete
  8. nk sgt, tau dia laki ke pompan wat apa.. biaq p la.. depa bincang ttg agama.. rapatkan silaturahim..ajak p mjlis ilmu,bukan sembang maki hamun. ajak orang wat amal.. yang orang len dok kacau.. dok maki wat apa,..?? yang dok nak tau dia betol2 laki ke pmpuan wat apa? hang gatai nk pompuan sgt ka? nama pun hidayah(cahaya).. mungkin ia sekadar nama untuk mendapatkan byak fren.. dan nasihat pada rkn2 secara tidak langsung tanpa populariti..kan lagi bagus kita x tahu dia siapa.. asalkan dia berusaha menasihati org lain,, mcm sedekah tgn kanan tgn kiri x tau.. pikiaq la. wahai pemikir yang bijak pandai sgt tu. org cakap marah.. ckp bodo kang suka pulak,, kui kui,.,,

    ReplyDelete
  9. ini yang aku suka ni. Cun habissss

    ReplyDelete
  10. Ini aku punya. Korang tak boleh potong jalan. nanti aku fire korang. baru tau

    ReplyDelete
  11. Tengok dalam facebook gambar mengancam habis. Tengok kat luar payah nak cerita. uuuuuhhhh sendunya

    ReplyDelete
  12. VEN. ASHIN INDAKA: CROOK”DIRTY SEX” OF MYANMAR BUDDHIST MONKS
    http://www.youtube.com/watch?v=Sbfptk60--E&feature=youtu.be
    Kepada rakyat Malaysia yang hormati,
    Suka-lah kita memberitahu bahawa Sami Negera Myamnar kebanyakannya ajaran sesat, banyak permikirannya yang tak betul, main perempuan, tipu wang orang ramai dan lain-lain.

    Seorang Myanmar Sami Buddha (VEN. ASHIN INDAKA) bertinggal SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK”MCA GOMBAK” PRESIDENT) yang sama jahat.

    Harap orang ramai, khasnya rakyat Malaysia mesti jauhkan sami Myanmar ini. kami harap juga Kerajaan Malaysia lebih mengambil perhatian Sami Buddha yang di upah dari luar Negeri, supaya rakyat Malaysia dan Nagera dapat di selamatkan. Sekian, Terima Kasih

    Respect to people of Malaysia,
    Likely, we are told that the Myanmar monks mostly false teaching, many impress notions which are not right, play girl, cheating of the public money and others.

    Myanmar Buddhist Monk (VEN. ASHIN INDAKA) stayed at SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK”MCA GOMBAK” PRESIDENT) as same bad.

    Hope all people; especially Malaysians must far away Myanmar's monks. We hope more Malaysia’s Government also noted that the wages of Buddhist monks from the other countries, so that the Malaysian and country can be saved. Thank you

    尊敬的马来西亚人民,
    我们想告知,缅甸僧侣多半是假的教学,观念是不正确的,玩女人,谎言,欺骗金钱………

    缅甸佛教的僧侣 (VEN. ASHIN INDAKA) 住在 SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK ” MCA GOMBAK” PRESIDENT) 同样糟糕。

    希望所有的马来西亚人, 都应该注意远离缅甸的僧侣。我们更希望马来西亚政府注意,外来的僧侣. 谢谢

    EVRERYONE CLICK HERE TO SEE MORE INFORMATION: http://www.youtube.com/watch?v=Sbfptk60--E&feature=youtu.be
    “VEN. ASHIN INDAKA (MYANMAR): CROOK OF MYANMAR BUDDHIST MONKS (MUST WATCH)”

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...