Monday, 11 March 2013

Ni lelaki ke pompuan nihhh..!!!


Teman tak tau le nak cerita apa...mamat ni nama dia Rahman Talib a.k.a tulang besi seorang blogger...die ni suka ati mak abapak die je cakap melayu bodoo...abih die tu bukan melayu ke?mak bapak die bukan melayu ke?suke2 hati cakap melayu bodo...ni la dia pencacai belaan Anu War yang telah di terbiyah oleh Anugay a.k.a pandikutty ni...dengan wartawan pompuan pun dia jadi nak bertekak...memalukan semua laki2 kat Malaya ni je...teman yang hensem ni terasa malu nak mengaku dia ni laki2...Teman ingatkan pompuan je bole meroyan...rupenya tulang babi ni pun bole meroyan...aparahhhh....



Dia ni dulu adalah pegawai khas kepada Dr Hassan Ali...dia ni mendapat sawan gila babi semasa Pc ke2 Azlan Mohd Lazim iaitu ayah kepada Saiful Bukhari apabila wartawan mengajukan banyak soalan kepada beliau...lalu mamat ni a.k.a tulang babi sudah kena sawan babi la...pasai dia nak cover Pakatan Haram jadah ni...so dia bikin panas la..

video

Tapi bagi teman tak heran la mamat ni cakap mcm ni sebab sifu dia, seperti yang kita tau pun jenis tak suka mempertahankan melayu, dan nak melaga-lagakan orang melayu supaya orang melayu ni berpecah-belah, tapi tak mengaku...tengok le video kat bawah ni...

video

Dah tengokkan...ini lah dia Anu War Berahim...cuba untuk menjadikan orang melayu ni berpuak-puak supaya niatnya utuk ke Putrajaya tercapai...

Anak : tu burung apa ayah?
Ayah : burung nuar..
Anak : burung ape?
Ayah : burung nuarrr..
Anak : burung sape?
Ayah : burung nuar berahim...kao ulang ayah slap..kao kang..
Anak : gluppp...

video

Jadi usah le kita bertelingkah sesama sendiri...orang melayu kena bersatu andai kita berpecah maka kita akan menjadi peminta sedekah di bumi sendiri...jangan dengor kata kepala2 lutut ni tak mendatangkan faedah pun..so kita layannnn video kat bawah ni....nostalgia tuuuuuu....

video


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...