Tuesday, 12 March 2013

Ingatkan ade telor...!

Teman ingatkan Tian Chua a.k.a jembalang tanah ni berani bebenor...rupe2nye hampas penakut ya amat...khhaahkk thuiihh..

Kome semua nak tau ke pasai ape jembalang ni lari...pasainya tangkal kebal yang di ambiknya dari sultan sulu palsu tu,tertinggal kat numah...tu pasai le dia lari...takut kena penggaii dengan telor busuk.Lepas ni aaa lu luluk lumah liam2 lu kelua aaa... lu jaga2 nanti itu telor busuk singgah lu punye muke lollll..

Kejadian berlaku di Felda Pasoh 2, Jelebu N.Sembilan.Pada teman elok pun, kena ajar sikit puak2 ni jgn suka ati mak bapak dia je cakap kes Lahad Datu tu sandiwara semata-mata utk kepentingan politik kencing mengencing korang..

video 

Yang dalam video ni pun tak lama lg nak kena penggaii ngan telor jugak ni,tapi nak kena tengok gak hamlau ni ada pakai tangkal ke tidak...engkorang nak ke percaya ngan makhluk perosak ni...nak ke?u ulang i saman you..manifesto bukan janji....sikit hari lagi die tau la telor die kecik ke besor sebelah...(mcm nama blog jerrr)


Mamat sengal kat atas ni pun satu hal gak...kau memang tak layak pakai uniform tentera,baik kau pakai kulit khinzir a.k.a babi je kau ni,ni le parasit2 dalam perkhidmatan awam, kerajaan punyalah jaga kebajikan ngko siap bagi naik gaji lagi..tapi ngko dok gigit balik orang yang bagi kau makan...patutnya ngko ni di buang negara kat kepulauan sulu tu baru ada akai..pakat ramai2 rebus teloq hang...





 Ni satu lagi haram jadah punya cikgu...Gay Jamban mcm adam adli tu pun kalau di biarkan belajor kat upsi tu pun akan jadi mcm ni jugak..nasib baik dah cantas awal2. Jebon ni teman rase2 le...dia ni suka "doggie" style ni...tu pasai kena sawan babi tuhhh..teman rase dia ni dah rase kot telor Anu War...






Ni kat atas ni satu lagi lanun...lanun syiah ni pun setakat kat twitter ngan laman facebook je berani,baru kena panggil polis suruh pi balai untuk ambik keterangan abih semua telor tersentap naik atas,ckp bukan main lagi ngalah kan obama...tapi hakikatnye telor simpan kat umah...

Tapi teman nak bagi tau le paling2 bahaya ni hantu raya bawah ni,ni la hantu raya yang paling bahaya dalam banyak2 hantu raya, toyol pun kalah woooo....tapi dia ni suka rembat telor orang, tu pasai muka dia bau p*&i tu...Mah sihat ke abg mat?


video



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...