Friday, 28 September 2012

Apa pasal awek ni terkezuttt...? Video panas beb!!


Besornye dia nganga....





 
Awek ni terkezut bukan apa pasai si mamat bawah ni le.....
 
 

kenal ke sape dia ni.....

Mamat ni makin lama makin kurang ajau.....sombong dan bongkak dia ni...selepas isu innocence of muslim....

lagi sekali mamat ni buat hal...kali ni pasai...old town white coffee plak...



Ngeh p@#$ m%& ni dah melampau cuba pula mempermain-mainkan hukum halal dan haram...dia cuba menunjukkan kebodohannya.. betapa bongkak dan sombongnya dia ni dengan kenyataan yang sungguh mengguris perasaan ni..anda semua bagaimana?...siapa kita nak boikot?DAP atau Old TownWhite Coffee? atau kedua-duanya sekali

Teman rase lepas ni pun mesti dia nak salah kan UMNO pasai apa Old Town White Coffee tak ada sijil halal...sure punya teman bole jamin punya..sedangkan twitternya pasal Innocence of Islam pun dia kata UMNO yang putar belitkan, memang betul le DAP ni lidah bercabang tak boleh percaya...permohonan maaf yang dibuatnya entah ikhlas entah idak..tapi teman rase tak mana ikhlasnya,jenis lidah bercabang macam biawak ni mana pernah cakap betoi punya.Spesis ni kalau bercakap je mesti putar alam, asal putar alam je mesti bercakap...tak sensitif langsung perasaan rakyat Malaysia yang berbilang kaum ni...memang betul le DAP ni parti yang racist yang tak reti bahasa macam Israel tu...tu yang Anwar dok sokong sampai sekarang tu...Mana Anu War, lu sydah tak da suara kaa...masih pening-pening lalat lagi ke lepas naik kapal terbang sewa khas?????

Jadi kita sebagai umat Islam perlu sedar siapa yang perlu kita sokong dan siapa yang perlu kita boikot, tetapi boikot sahaja tidak memadai kita perlu nilai diri kita sendiri, adakah kita tidak tahu?, atau kita tak ambil tahu?, atau kita tak nak ambil tahu?,atau kita buat-buat tak tahu?. Anda tergolong di dalam golongan mana satu?.Anda nilai le sendiri mana golongan anda nak duduk.Tapi teman heran juge PAS ni kenapa sunyi sepi je apabila ada orang nak mempermainkan isu halal dan haram ni...mana suara puak-puak PAS yang mengatakan mereka lebih Islam dari UMNO.....mana suara Abby Abadi, Bob Lokman, Aisyah, Haire Othman dan yang lain-lain, kenapa sepi tanpa berita...jawab..jawab...jawab......!!!

Jadi moral of the story  NGEH KOO HAM.....
KAU TAK LAYAK JADI WAKIL RAKYAT
 tapi jadi...



awek kat atas tu tadi spesis buruk kelaku...tapi cun jugak awek nihh....

video


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...