Monday, 26 March 2012

PENDEDAHAN EKSKLUSIF :NIZAR MESTI MOHON AMPUN KEPADA DYMM SULTAN PERAK ATAU BUANG NEGERI!!!


NGA & NGEH BAGI DUIT KEPADA NIZAR SURUH ORANG ASING/ PAS
 BARING ATAS JALAN

Team Mymassa telah bertemu dengan beberapa penduduk tempatan di Kuala Kangsar untuk menyelami hati mereka menjelang PRU13. Dalam beberapa pertemuan itu, kami sangat terkejut apabila dimaklumkan oleh mereka kononnya perbuatan mereka berbaring di hadapan kereta Sultan Perak dan Raja Nazrin tempoh hari adalah atas arahan Nizar! Amat mengejutkan lagi bahawa, mereka dibayar untuk melakukan acara baring atas jalan itu, termasuklah mengupah orang-orang Mynmar, Bangladesh dan Indonesia.

Mymassa seakan tidak percaya perkara ini, Mymassa mengambil masa untuk menyelidik lebih lanjut lagi. Nampaknya cuti Sabtu dan Ahad Mymassa dihabiskan untuk perjuangan ini, perjuangan memastikan agama Islam, Raja-Raja kita, bangsa kita dan negara kita terus berada di tempatnya, di tempat yang Perlembagaan negara kita sudah tetapkan.

Akhirnya, Mymassa berjumpa dengan bekas orang kuat DAP!!!

Katanya, "saya lihat depan mata saya sendiri,Nga dan Ngeh beri Nizar wang di pejabat DAP Ipoh".

Katanya lagi, "Nga dan Ngeh suruh Nizar arahkan orang-orangnya baring depan kereta Sultan Perak dan Raja Nazrin sebaik sahaja kereta Raja-Raja Melayu itu tiba "

Kata Nga dan Ngeh ini lagi " orang Melayu ne senang saja, bagi saja duit, mereka akan baring..."

Mymassa mendesak supaya satu siasatan Diraja dilakukan kerana Nizar, Nga dan Ngeh jelas menghina Raja-Raja Melayu, Menghina Bangsa Melayu, Menghina Umat Islam dan Agama Islam.

Jika Nizar, Nga dan Ngeh kata tak benar, sila nafikan kajian kami ini!!! 
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...