Thursday, 9 October 2014

PAS SEMAKIN HANCUSSSSS

PAS KINI DI AMBANG KEHANCURAN!


Pas kini dilihat semakin  parah dan berdarah apabila perpecahan yang secara terang-terangan dilakukan oleh ahli2 mereka sendiri..bukan saja ditikam ahli sendiri malahan sekutu-kutu mereka iaitu PKR dan DAP.. tikam belakang, tepi, kiri, kanan, itu semua mainan mereka.kalau masuk hospital la, Pas ni dah kategori hidup bergantung pada mesin je..bila-bila je boleh
.
.
.
.Perpecahan kepada banyak team, team anwarinas, team ug, team majlis syura ulamak, team ustaz muda yang masing-masing mempunyai ideologi  tersendiri dan tidak selari dengan perjuangan Pas masa kini. 

Pasma pula seakan virus menular dalam kepimpinan Pas Pusat dan virus ini muka menular ke Kelantan. Ada bekas exco kanan Pas mula membuka ruang untuk Pasma bergerak bebas di Kelantan dan ada usaha untuk menggulingkan Presiden Pas serta menjatuhkan kerajaan  Pas Kelantan.

Husam Musa pula seolah tidak peduli dengan Pas Kelantan apabila tidak di lantik exco dalam kerajaan negeri Kelantan, malah mengambil peluang menghentam kerajaan pas kelantan dalam sidang dun. Husam dibiar keseorangan seoalah dipulau dan tindakan ini menyebabkan Husam hanya membaling batu dan menyembunyikan tangan dan membuat exco yang ada sekarang kalut dan rimas serta meluat dengan bekas anak emas Mursyidul Am Pas ini.


Gerakan membalun Nik Abduh Nik Aziz Ahli Parlimen Pasir Mas pula di lakukan dengan menaikkkan sepanduk-sepanduk keji dan hina dalam mengecam MP Pasir Mas tersebut. Mereka seolah menyesal mengundi Nik Abduh pada Pru 13 baru-baru ini.

Perpecahan demi perpecahan berlaku menyebabkan pengundi muda mula muak dan tidak tahu halatuju parti yang sebenar. 

Hudud hanya tinggal slogan sahaja, di PRK Pengkalan Kubor Hudud hanya di baju untuk di jual kepada penyokong, tidak ada usaha untuk merealisasikan hudud. 

Royalti pula menggila dengan tindakan karut marut dengan membuat replika mayat, menanam mayat, dan pelbagai lagi cara keji dan hina dalam kempen menuntut royalti, sedangkan perkara ini sedang dibincang di Mahkamah. 

sebab itu jangan suka mendoakan keburukan orang lain. doa sebegitu tak diangkat ke langit sebaliknya terpantul ke muka sendiri.


Pas diambang kejatuhan yang teruk .
Aktivis Pas 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...