Friday, 6 April 2012

Tuduhan Jahat Mahfuz Untuk Populariti Parti
Tetiba sebut task force ini apa ni...task force apa ni Al Mahfuz...jangan la membuat kenyataan cam tu dan mengheret Timbalan Pengerusi SPR dan menuduh MKN ada buat projek task force ini. Memang task force untuk PATI ada...ada untuk mengutip data pekerja asing di negara ini dan tidak semudah itu Kerajaan Malaysia untuk memberi kerakyatan kepada sesiapa terutama untuk meraih undi.  Kerajaan Malaysia tidak terdesak dan tidak mendesak mana-mana pihak untuk menyumbang undi pada Malaysia.  Cukuplah dengan kependudukan Malaysia yang berjumlah 27,565,821 juta orang.

Yang pasti untuk memenangi Kerusi Parlimen, UMNO bertanding 117, PAS bertanding mungkin 60 kerusi sahaja dan tak pasti berapa boleh menang.  PAS perlu berpakat dengan DApig untuk memerintah dan memerlukan pemerintah seperti Anwar yang sedemikian rupa perilakunya yang boleh dimanupulasi oleh kumpulan DApig jika Anwar sebagai Perdana Menteri.

Pikir pikir la antara Najib dan Anwar....mana yang lebih Islam dan lebih Melayu yang akan membela orang islam di Malaysia..dan bukan orang islam indon...

Anwar!!!!! tak malu ker!!! kerusi sikit nak jadi Ketua Pembangkang
 
BAKAL PERDANA MENTERI MALAWIIIIIII

MAKLUMAT
 

                  
Nama Mahfuz bin Haji Omar, Y.B. Dato' Haji
Jawatan dalam Kabinet Tiada
Parti PAS
Parlimen P008
Kawasan Pokok Sena
Negeri Kedah
No. Telefon 04-7870 802
No. Fax 04-7870 802
E-Mail pokoksena@parlimen.gov.my / mahfuz4555@yahoo.com
Alamat Surat-menyurat No. 47 Taman Satria, Jalan Langgar, 06500 Alor Setar, Kedah. 
  


            

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...