Friday, 29 June 2012

GEMPITA !!!! PELAJAR KUIN KENA PANCUNG


CIS!!!!!
ARAHAN SAPA NIE..REKTOR KE ARAHAN DAP ISRAEL LAKNATULLAH TU!!
BEDEBAH!!! NI MESIA NIE BUKAN OBESI!!!
APA APA PUN ALASAN TAK LEH TERIMA!!!!
TUKAR PENTADBIRAN KUIN



saya tak grade lagi!!!!!

Thursday, 28 June 2012

Ini ke Cikgu yang doakan untuk Lim Guan Eng?






Komtar Pulau Pinang

BERITA GEMPAR!!!!!, seorang khatib mendoakan kesejahteraan dan kelangsungan pemerintahan DAP di Pulau Pinang, patut menjadi contoh UMNO....UMNO apa ada!!!!

 Buka di sini!!!! Doa untuk Lim Guan Eng

Tuesday, 26 June 2012

Hot and Sexy Ministers !!!!!!!!!

This is how the goverment in the making from Fuckatan People...it will be the  world joke of the century , first in Asia, second in Cherok Tok Kun, third in Kote Bharu..

Prime Minister Hulk-Fuckutan
Brother Lim Kit Malang/ Deputy Prime Minister 1 ( Prime Minister to be after kicking out Hulk - fuckatan)

Finance Minister with 'A Thousand Million Smile'


                                                                             Recently there has been much
talk pertaining to Pakatan Rakyat’s dream cabinet as the Barisan Nasional side has mocked Pakatan for being unable to name names and accordingly this means that Pakatan is far from ready to govern.

Be that as it may, this columnist has talked to a Pakatan MP who wished to remain anonymous who has furnished some of the names for a few of the major ministries.
 


This list to show a fair representation. Below is the all-important list:

Prime Minister: Anwar Ibrahim (PKR, Permatang Pauh MP)


1. Deputy Prime Ministers:

a.
Lim Kit Siang (DAP, Ipoh Timur MP)
b.
Abdul Hadi Awang (PAS, Marang MP)
c.
One seat for either a Sabahan or a Sarawakian who will be looking after East Malaysian affairs. (There are names of candidates but this columnist was instructed not to reveal it.)

2. Finance Ministry:

a.
Tony Pua (DAP, Petaling Jaya Utara MP)
b.
Rafizi Ramli (PKR, currently not a MP, will contest in the coming polls)
c.
Nizar Jamaluddin (PAS, Bukit Gantang MP)

3. Education Ministry:

a.
Dzulkefly Ahmad (PAS, Kuala Selangor MP)
b.
S Kulasegaran (DAP, Ipoh Barat MP)
c.
Chong Eng (DAP, Bukit Mertajam MP)

4. Home Ministry:

a.
Azmin Ali (PKR, Gombak MP)
b
. Mahfuz Omar (PAS, Pokok Sena MP)
c.
M Manogaran (DAP, Teluk Intan MP)
(Knowledge and expertise can also be gained by consulting PAS member Fauzi Shaari, retired from CID, Bukit Aman.)

5. Defence Ministry:

a.
Dr Hatta Ramli (PAS, Kuala Krai MP)
b.
Liew Chin Tong (DAP, Bukit Bendera MP)
c.
Tian Chua (PKR, Batu MP)
(Knowledge and technical know-how can be gained from PAS member First Admiral (retired) Mohamad Imran Abd Hamid.)

6. Law Ministry:

a.
Karpal Singh (DAP, Bukit Gelugor MP)
b.
Gobind Singh (DAP, Puchong MP)
c.
William Leong (PKR, Selayang MP)
d.
R Sivarasa (PKR, Subang MP)
e.
Hanipa Maidin (PAS, non-MP who acts for PAS on many legal matters)

7. Health Ministry:

a.
Dr Lee Boon Chye (PKR, Gopeng MP)
b.
Dr Tan Seng Giaw (DAP, Kepong MP)
c.
Dr Siti Mariah Mahmood (PAS, Kota Raja MP)
d.
Dr Michael Jeyakumar (PSM, Sg. Siput MP)

8. Transport Ministry:

a.
Khalid Samad (PAS, Shah Alam MP)
b.
Tan Kok Wai (DAP, Cheras MP)
c.
Baru Bian (state assemblyman for Ba’Kelalan)
Baru Bian can look into improving transport into the interiors of Sarawak.

9. International Trade and Industry Ministry:

a.
Khalid Ibrahim (PKR, state Assemblyman for Ijok, Selangor Menteri Besar)
b.
Teresa Kok (DAP, Seputeh MP)
c.
Husam Musa (PAS, state assemblyman for Salor)

10. Agriculture Ministry:

a.
Salahuddin Ayub (PAS, Kubang Kerian MP but this time will be leaving Kelantan to contest in Johor)
b.
Ng Suee Lim (DAP, state assemblyman for Sekinchan, he champions the padi farmers)
(For Felda matters, Mazlan Aliman of PAS is at the forefront in fighting for the rights of the settlers and highlighting Felda issues.)

11. Foreign Ministry:

a.
Kamarudin Jaffar (PAS, Tumpat MP)
b.
Lim Guan Eng (DAP, state assemblyman for Ayer Puteh, Penang Chief Minister)
c.
Elizabeth Wong (PKR, state assemblyman for Bukit Lanjan)

12. Federal Territories and Urban Wellbeing Ministry:

a.
Lim Lip Eng (DAP, Segambut MP)
b.
Nurul Izzah Anwar (PKR, Lembah Pantai MP)

13. Environment Ministry:

a.
Fuziah Salleh (PKR, Kuantan MP)
b.
Che Rosli Che Mat (PAS, Hulu Langat MP)
c.
Nga Kor Ming (DAP, Taiping MP)

14. Women Ministry:

a.
Zuraida Kamaruddin (PKR, Ampang MP)
b.
Fong Po Kuan (DAP, Batu Gajah MP)
c.
Siti Zailah Mohd Yusof (PAS, Rantau Panjang MP)
Currently, Prime Minister Najib Tun Razak is in charge of this ministry. Is there no capable woman in BN who can take over this post from Sharizat Abdul Jalil who stepped down on April 8?

15. Race Relations and Inter-Faith Dialogue Ministry:

a.
Nik Aziz Nik Mat (PAS, state assemblyman for Chempaka, Kelantan menteri besar)
b.
Mujahid Yusof Rawa (PAS, Parit Buntar MP)
c.
Mohd Nur Manuty, (PKR, at the moment not an MP)
d.
Ngeh Koo Ham (DAP, Beruas MP)
e.
V Sivakumar (DAP, state assemblyman for Tronoh)
The Ministry for Race Relations and Inter-Faith Dialogue will be a place for discussions on thorny issues so that solutions can be sought without acrimony.



Conclusion

1.  Who do you think 3 captain from an extreme party can 
     navigate the ship ?
2.  Is this really cabinet line up for a strong cooperative  
     goverment ?
3.  How long will this  dream goverment last ?
4.  Do you think Islam still remain as a official religion ?
5.  Do you think there will be no more ethnic favourism ?
6.  Who will gain and who will loose from this goverment?
7.  Can the finance minister from the most extreme racist party   
     be fare to all especially to the Malay Muslims.
8.  Education Minister - Chinese???
9.  Lastly, will this Govt be like the  '11months Puppet Perak 
     Govt' in 2008 ??


*sesekali nak jugak BESORsebelah speaking London.
 

apapun:
PAS PISS PUSS BODOH
DAP BANGANG
PKR GAMPANG!!!!!!







EKSKLUSIF!!!! TAZKIRAH MAGHRIB a.k.a TAZKIRAH POLITIK DI GUGUSAN MANJOI...DIA DATANG, DIA BOHONG, ORANG PERCAYA, DIA BALIK!!!

WAJAH SELEBRITI SANJUNGAN PARA MAKMUM DI SURAU MUHAMMADIAH KG DATO AHMAD SAID TAMBAHAN 2
TAZKIRAH MAGHRIB PADA 23 JUN 2012


heyyy you...!!!

Besorsebelah berada dikelompok makmum yang begitu kusyuk al tawaduk mendengar bijik butir dari mulut Ostat Anuar.  Diselangseli dengan senyuman senget sebelah dan disambut gelak tari dari makmuman surau itu.  Tapi tak pe la dengan ilmu yang ada yang ingin disampaikan oleh Ostat Anuar boleh menjadi bahan cerita karot komedia X bagi rata-rata makmuman yang pencen di surau itu. 






Dari raut wajah Ostat ini, ada simpulan mati yang tak dapat dirungkaikan.  Tiada norma2 hati yang ikhlas...betul la kata orang, puak pembangkang sekarang ni memang menjadikan surau dan semejid medan politik untuk melemparkan ideologi..dan sememang wujud third party movement yang kita tak sedar ( pembangkang la ) bertujuan untuk  menjatuhkan kerajaan sedia ada dan jika memerintah, there were not prepare for it!!!and the worst part is, zero knowledge to rule the country.

              Sinar mata mu bagai api menyambar, haruskah engkau dan aku sama....

Berbalik pada intipati Ostat Anuar tadi, Besorsebelah cuba nak paham tapi tak dapat paham...cuba juga nak dengar hadis-hadis nabi atau firman Allah untuk dijadikan panduan dan menghala ke jalan yang lurus..tapi pucik elakkk, pooocikkk, kosunn...

Nak menang dia jerrr...benak sungguh otak ini nak terima autar ostat ni..ok la nak pendek citer..ini adalah point-point yang ostat ni citer..


 Satu Dua Tiga Do Re Mi, apa nak jadi..Alip Bata ABC




******Wassatiyah fil Islamiyah...perghh..ostat ni cakap pasal wassatiyah...was was la jugak..***** 

*****Kalau tahun ini pilihanraya, tahun ni jugak hapus PTPTN..mcm di Mesir..pendidikan percuma...( tahun ni hapus PTPTN, tahun ni jugak Malaysia bangkrap, anak melayu kampung melopong..tak dak pinjaman PTPTN nak sambung belajaq )*****

*****Kata Ostat Anuar soal agama kalau dipolitikkan,institusi agama akan diperlekeh..!! perghhh!! *****


*****Penganjuran Bersih 3.0 adalah untuk kebaikan... mana boleh kita kata haram...katanya..***



Rumusannya yang Besorsebelah dapat dalam 45 hinit tazkirah Ostat anuwar semuanya kena batang idung nyee sendiri ..dia pun tak bersama makmuman untuk semayang Isyak n terus cow..Besorsebelah pun tak nak la komen banyak2 sebab tazkirah ni dalam surau, menghormati rumah Allah...para pembaca nilai lah sendiri..

mana aku simpan akaun tuuuuuuu!!!!!!


ANUAR IBRAHIM..
Satu watak yang menarik dalam cerita ini.
Walaupun penampilannya kelihatan seperti alim ulamak baik budipekertinya,
Sebenarnya dia ada banyak masalah personaliti dan
adab laku.
Seperti kayap di kaki, lagi digaru makin sedap..
Makin selalu dia tipu, semakin sedap didengar...
Namun disebabkan pengaruh dan penyokong yang taksub kepada dia, cempera habis orang Melayu..yg nak muntah bila tengok ramai yang cium tangan dia....wassalam...


 sampai bila aku nak bohong nie....

Monday, 25 June 2012

TELOR SINGApore KECUTsebelah




BESORsebelah nk citer pasal Singapore, tapi sebelum darah pembaca sekalian naik mendadak,jom kita layan gambar2 ni dulu :

Mane satu pilihan korang yang sesuai dengan imej baru 'Negara Seberang Ujung Tambak' tu? (letak komen kat ruangan komen di bawah)

 

Ada lagi...


yang last..

 

Sebab apa gambar-gambar tu? Menggambarkan sifat melampau melebihi batasan 3 diplomat Singapore yang join BERSIH 3.0 di KL pada 28 April lalu.memula x nak mengaku, tapi lepas tu nafikan pulak..

Kan pendedahan demi pendedahan oleh blog MYMASSA dan juga beberapa blogger lain seperti AIDC, BICARAPENANG, WIZURAIKOTA dll mengenai perkara ini sejak dua minggu lepas. Syabas & tahniah diucapkan sehinggakan Utusan Malaysia turut mengambil maklumat drp blog2 tersebut untuk dijadikan rencananya.

Atau bole baca kat sini :http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0620&pub=Utusan_Malaysia&sec=Rencana&pg=re_06.htm

Apapun, kurang ajar mmg kurang ajar.. blog utama yang banyak mendedahkan hal ni kena 'warning' dgn Google. Kerajaan Spore menggunakan ejen diorg dalam Google untuk menceroboh masuk ke dalam mymassa dan buang segala link Wikileaks yg ada kat situ. Lepas tu bagi pulak ‘warning email’ supaya jgn buat lagi report pasal Singapore.. Ciss..bedebah!!

Ceritanya kat sini : http://mymassa.blogspot.com/2012/06/lagi-kegiatan-perisik-singapura-di.html

Nak test tengok, carian entri yang ada 'Wikileaks' habis kena delete : http://mymassa.blogspot.com/2012/06/wikileaks-gambar-persediaan-singapura.html

Tapi BESORsebelah pun x kurang hebat jugak sebab dapat cilok satu cerita pasal bukti Singapore nak kucar kacir kan Malaysia. baca kat SINI

http://3.bp.blogspot.com/-kq9aajnqezg/T9r4pmo_X3I/AAAAAAAAO6w/3GSK9R0zaBY/s1600/singapura+biadap.JPG 
 
Lepas tu pulak kat berita TV diorg kuar pulak penafian mcm ni…reaksi mereka ni mmg sama mcm orang Yahudi buat & jugak sama lah macam Pembangkang buat di Malaysia ni – bila kantoi, buat PC – nafikan – pastu salahkan org lain. padahal TELOR DAH KECUT SEBELAH!!


Tindakan tiga pegawai diplomat itu yang menyertai dan memakai baju BERSIH 3.0 adalah bersalahan dengan etika ‘The Vienna Convention on Diplomatic Relations 1961 Article 41 (1)‘ yang melarang para diplomat campur tangan dalam masalah politik sesebuah negara.
Kalau dah melanggar syarat antabarangsa, nape tak amik tindakan kepada Spore?

Ini berita yang berkaitan (credit to mymassa) :
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/breaking-news-3-nama-diplomat-singapura.html
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/sukarelawan-pap-di-singapura-sedang.html
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/jawapan-kepada-bersih-30-singapore_22.html
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/gempar-perisik-yang-dilatih-mossad.html
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/sindiran-diplomatik-malaysia-yang-tidak.html
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/pesuruhjaya-singapura-dipanggil-ke.html
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/perdana-menteri-arah-polis-siasat.html
  • http://mymassa.blogspot.com/2012/06/jumaat-ini-di-depan-kedutaan-singapura.html

Pada jam 12tghri Isnin 25 Jun 2012, susulan pendedahan perkara nie, Perkasa dengan 500 orang ahlinya dah pun serahkan Memo kepada Kedutaan Spore di Kuala Lumpur mendesak supaya 3 orang diplomat tu diusir keluar daripada Kedutaan Spore & Kedutaan Spore mesti mintak maaf kepada seluruh rakyat Malaysia!! Cerita dan gambar di SINI



Tapi kenapa Spore berani buat mcm ni? Sebab ramai petualang dia ada idup lagi kat bumi Malaysia yang BERDAULAT ini..


Kalau x nak mintak maaf, kita try putuskan bekalan air kpd Spore cuba try test 1 minggu je dulu. Tengok depa menggelabah mcm mane.HAHAHAHAAAAKKK TUUIIIIHHHH!!!


apapun:
PAS PISS PUSS BODOH
DAP BANGANG
PKR GAMPANG!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...